Vaid 15% eestlatest usub, et majanduskriis saab aastaga läbi

Arengumaades on inimesed optimistlikumad kui arenenud riikides, lootes et majanduslangus saab aastaga läbi. Eestis usub seda vaid 15% elanikest. Iga teine tarbija üritab säästa gaasi ja elektri arvelt ning kulutada vähem uutele riietele. 47 protsenti vähendab väljas käimisele kuluvat raha ning iga kolmas läheb üle odavamatele toidukaupadele.

Samal ajal, kui üle maailma on ennast mugavalt tarbijate rahakotti sisse seadnud krediitkaart, usuvad siiski miljonid tarbijad üle maailma, et majanduslangus saab aastaga läbi, selgub Nielseni ülemaailmsest tarbija kindlustunde uuringust, mis viidi läbi 26,202 vastaja seal 52 riigis oktoobri algul, ehk just ülemaailmse majanduskriisi ajal.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018