Elcoteqi kommunikatsioonijuhiks saab Mart Soonik

Mart Soonik täitis Integratsiooni Sihtasutuse kommunikatsioonijuhina töötades oma kokkulepitud ülesanded ja liigub nüüd edasi erasektorisse, vastu uutele väljakutsetele. Alates 27. oktoobril 2008 asub Mart tööle Elcoteqi kommunikatsioonijuhi ametikohale.

Eelnevalt on Mart töötanud seitse aastat ajakirjanikuna ja alates 1998. aastast erinevates organisatsioonides kommunikatsioonijuhina, s.h. neli aastat Sotsiaalministeeriumi avalike suhete osakonna juhatajana.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018