Eesti brändingfirma Identity valiti Golden Hammeril Aasta Agentuuriks

Fotol: Identity disainer Meelis Opmann, projektijuht Piret Lankots, juhataja ja konsultant Ants Lusti, festivali peakorraldaja Andris Blaka ja Identity loovjuht Ionel Lehari Golden Hammer auhinnagalal 26. sept. 200825. - 26. sept 2008 Riias Kongresside Palees toimunud rahvusvahelisel reklaamifestivalil Golden Hammer saavutas Eestist pärit brändingfirma Identity 5 auhinda - 3 hõbehaamrit, 1 kuldhaamri ja 1 Grand Prix ning pärjati ühtlasi kogu festivali võitjatiiliga - Aasta Loovagentuur (Creative Agency of the Year). Tegemist on prestiižika auhinnaga rahvusvaheliselt konkursilt, millest võtsid osa suurte rahvusvaheliste reklaamikettide agentuurid 18 riigist.

Hõbehaamriga pärjatud Identity töö, tellija: Keskkonnainfo (klikka pildil):

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018