Eesti brändingfirma Identity valiti Golden Hammeril Aasta Agentuuriks

Fotol: Identity disainer Meelis Opmann, projektijuht Piret Lankots, juhataja ja konsultant Ants Lusti, festivali peakorraldaja Andris Blaka ja Identity loovjuht Ionel Lehari Golden Hammer auhinnagalal 26. sept. 200825. - 26. sept 2008 Riias Kongresside Palees toimunud rahvusvahelisel reklaamifestivalil Golden Hammer saavutas Eestist pärit brändingfirma Identity 5 auhinda - 3 hõbehaamrit, 1 kuldhaamri ja 1 Grand Prix ning pärjati ühtlasi kogu festivali võitjatiiliga - Aasta Loovagentuur (Creative Agency of the Year). Tegemist on prestiižika auhinnaga rahvusvaheliselt konkursilt, millest võtsid osa suurte rahvusvaheliste reklaamikettide agentuurid 18 riigist.

Hõbehaamriga pärjatud Identity töö, tellija: Keskkonnainfo (klikka pildil):

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018

Initiative otsib MEEDIAPLANEERIJAT

Initiative OÜ

05. märts 2018

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018