Plakatreklaam taksode interjööris

Alternatiivmeedia agentuur Nordic Media tõi Baltikumis esmakordselt turule uue reklaamilahenduse - plakatreklaam taksode interjööris. Esimesena käivitus uus teenus Tallink Takso kollastes taksodes, kokku 65-s autos. Selline reklaam jõuab rohkem kui 50 000 inimeseni kuus, kellest igaühele on sõnum nähtav 11-16 minutit järjest. Reklaampind koosneb kahest osast, millest ülemine on täpselt reisija silmade kõrgusel. Nordic Media poolt pakutava Taxi Select reklaamikandjaga on võimalik reklaampinnaks muuta terve istme tagumine külg, sealhulgas peatugi. Statistika kohaselt on Tallink Takso klientuurist 50% turistid, enamuses soomlased ja rootslased ning 50% kohalikud reisijad.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018