Trendmark muudab oma kontori kunstisaaliks

Meediaagentuur Universal McCann Trendmark kutsub oma kliente 22. septembril kell 16.00 traditsioonilisele sügise tervitamise peole. Selleks puhuks on Trendmarki büroo muudetud kunstisaaliks, kus valgeid seinu katavad maalikunstnik Maarit Murka suureformaadilised tööd.

Trendmark on korraldanud oma klientidele juba aastaid nii sügisesi kui kevadisi vasuvõtte. Kui siiani on olnud läbivaks ideeks fotonäitus, mille autoriteks on olnud Trendmarki kliendid ja töötajad ise - ning viimati toimus hoopis oksjon - siis nüüdsest soovitakse teha midagi täiesti uut. Kuna meediaagentuuril on olemas vaba ruum ja soov täita kontor kunstiga ning et Eestis on palju (noori)

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018