Rakvere Lihakombinaadi ajaloo suurim investeering

Fotol: Eesti Toiduainetetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp, Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Anne Mere ja Lääne-Viru maavanem Urmas Tamm Rakvere uue viineriliini avamisel 9. septembril 2008Rakvere Lihakombinaat investeeris 130 miljonit krooni uude viineritootmise seadmesse, mis on Eesti toiduainetööstuse suurimaid investeeringuid läbi aegade. Uus viineritootmise seade hõlmab nii viinerite tootmist kui ka pakendamist, andes juurde tootmismahtu ning muutes töö efektiivsemaks. Uue liiniga suurendab Rakvere Lihakombinaat viinerite eksporti Lätti, Leetu, Venemaale ja Ukrainasse. Uus viineritootmise liin on jätk Rakvere Lihakombinaadi investeeringuteprogrammile. Lisaks renoveeriti eelmisel aastal tapamaja koguinvesteeringuga 30 miljonit krooni suurendamaks selle tootlikkust.

„Investeering uude viineriliini ei ole mitte ainult Rakvere Lihakombinaadi suurim investeering läbi aegade, vaid kogu Eesti toiduainete tööstuse üks suurimaid ühekordseid investeeringuid,“ lausus Anne Mere, Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees. „Investeeringuga uude tootmis- ja pakendamisliini oleme tõstnud Baltimaade suurima lihatööstuse tehnoloogilist taset, olles Euroopa

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018