Täna algab Eesti Päevalehe uus raamatukampaania

Septembris 2008 alustab ilmumist Eesti Päevalehe uus raamatusari "Eesti lugu". Erinevalt kahest varasemast Päevalehe raamatusarjast pühendutakse seekord ainult Eestile ja Eesti ajaloole. Sarja koostamisel on lähtutud soovist katta kogu Eesti ajalugu, alates kõige vanemast, poolmüütilisest ajast kuni tänapäevani. 

Alates 20. septembrist 2008 annab Eesti Päevaleht igal laupäeval välja ühe Eesti lugu jutustava teose ja nii 50 laupäeva järjest. Raamatuid müüakse ainult koos Eesti Päevalehega ja iga raamat on müügil vaid nädal aega. Kõiki raamatuid saab ka tellida. "Eesti lugu" ilmub Eesti Päevalehe ja ajakirja Akadeemia koostööna, lisaks Eesti Päevalehe tellijatele laieneb raamatute tellimise võimalus ka

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018