Red Bull annab tiivad

13. septembril kell 14.00 toimub Tallinna Sadamas Eesti 1. Red Bull Lennupäev, mille käigus lennutatakse Admiraliteedi basseini 40 lennuaparaati. Lennupäevale on registreerunud üle 60 lennuinseneri, rajale pääseb 40 isevalmistatud lennumasinat. Inseneride ideed on fantaasiarikkad – stardirajalt basseini kohale saavad hoo sisse väga mitmed lennukid ja laevad, aga ka üks korralik kitarr, hiiglaslik mobiiltelefon, musta värvi jõuline tualetipuhastaja, lõnga ketrav vokk, juustutükiga hiirelõks, kandikul lamav naine, A-Rühma kaubik, Mega Banaan, lendav pull, tõeline hevitort sünnipäevaks hevimehele, sigaheeringas ja palju muud põnevat.

Lennukamate ideedeega insenerid saavad väärikalt premeeritud - võistluse auhinnafond läheneb 250 tuhandele kroonile. Peaauhinnaks on Hispaaniast alguse saav kuumaõhupallireis kogu seltskonnale. Teisele kohale tulnud lendurid saavad sõita Hispaanias toimuvale vigurlennukite võistlusele Red Bull Air Race ja kolmandale positsioonile platseerunud lennutatakse alla otse taevast

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018