Kes on töökohta vahetanud?

14. juulil alustas Kalev Meedia turundusjuhi ametikohal tööd Meigo Pruudel, kes viimased 2,5 aastat juhtis reklaamiagentuuri Tequila AD. Varem on Meigo Pruudel töötanud AS Esmofon reklaamijuhina, PR firma Ots & Partnerid konsultandina, Baltic Music Group'i turundusjuhina ning Tequila AD projektijuhina. Kalev Meedia juhataja Alar Pinki sõnul on Kalev Meedia alustanud tugeva turundusosakonna loomist, kuhu kaasatakse veel lähiajal tugevaid turundusspetsialiste. "Kõik selle on tinginud meie laienemisplaanid, mille esimesi tulemusi on näha juba septembrikuus", lisas Pink.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018