Ühekordselt kasutatavate plastpakendite ajastu on läbi

Roheline disain tennisetootjalt Spordijalatsite tootja Puma, New Yorki kauplustekett Atmos ja ajakirja National Geographic fotograaf Mitsuaki Iwago koostöös valmis PUMA x Atmos ohustatud liikidele pühendatud tennisekollektsioon, millesse kuuluvad Polar Pack ja Asia Pack tennised. Iga kollektsiooni kuuluv jalatsipaar kujutab üht konkreetset looma, kelle foto on trükitud ka jalatsi sisetallale. Looma nimetus ja elukoht on kirjutatud inglise ja jaapani keeles jalatsi keelele ja välistallale. Tennised suunavad tähelepanu inimtegevuse tagajärjel ohtu sattunud loomaliikidele, nagu näiteks:

a) grööni hüljes

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018

Fazer Eesti otsib PAGARITOODETE TOOTEJUHT

Fazer Eesti AS

18. veebruar 2018