Uued liikmed ERALis

Loovagentuur Plektrum Studio on arenev loominguline kooslus, mis tegutseb käsikäes Plektrumi teiste tükkidega – meediakultuurifestival Plektrum, meelelahutusürituste osakond Plektrum Events, seminaride ja töötubade sõlm Plektrum LAB ning peatselt tööd alustav kirjastus Plektrum Books. Agentuur ise on seesmiselt orienteeritud keerukamatele lahendustele, mille teostus nõuab süvenemist, “käsitööd” ja erilahenduste kasutamist. Plektrum Studio olulisemad kliendid on Eesti Piimaliit, Valior, Martinson Trigon Venture Partners ja Baltoscandal. Agentuuri juht: Marko Noormets.


TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI
PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018