Eesti turunduse parimad 2007

6. -7. märtsini toimus Tartus Vanemuise kontserdimajas Eesti Aasta Turundussündmus PASSWORD 2008, mille käigus valiti välja:Aasta Turundustegu 2007;Aasta Sotsiaalkampaania 2007;Aasta Turundusjuht 2007;Aasta Meediategu 2007. Vaata þüriide koosseisu:Turundustegu 2007 þürii tutvustus on SIIN Meediategu 2007 þürii nimekiri on SIIN  Aasta Turundustegu 2007 auväärse tiitli võitis SEB alustava ettevõtte stardipakett „Tee oma äri!”Agentuurid: Taevas Ogilvy, Momentum, Mediapool VizeumFotol: SEB turundusdirektor Karl Multer Aasta Sotsiaalkampaania 2007 võitis HIV/AIDS ennetuskampaania. Tellija: Tervise Arengu Instituut Agentuurid: Rakett, Mediapool, Wells Media, Exact Media, Ambient Marketing Fotol: reklaamiagentuuri Rakett loovjuht Asko Künnap ja Tervise Arengu Instituudi (TAI) kommunikatsiooniosakonna projektijuht Ann VirkusAasta Meediategu 2007
Grand Prix läks meediaagentuurile Media House Sony Ericssoni kampaania eest TV3 Superstaari

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018