Baltikumi turunduse parimad 2007

Konkurss Aasta Turundustegu 2007 toimus samaaegselt Eestis, Lätis ja Leedus. Best Marketing korraldas konkurssi Eestis juba üheksandat, Lätis ja Leedus viiendat korda. Konkursile esitatud töid, mida laekus igas Balti riigis üle 20, hindas ekspertþürii, kes valis välja finalistid. Finalistid esitlesid oma töid Aasta Turundussündmusel Password 2008: Vilniuses 4. märtsil, Riias 5. märtsil ja Tartus 6. märtsil.BALTIKUMI AASTA TURUNDUSTEGU 2007 VÕITJAD JA FINALISTIDLeedu Aasta Turundustegu 2007 konkursi Grand Prix võitja:Reklaamiagentuuri Euro RSCG Mia enesepromo projekt - album „Ennenähtamatu Leedumaa“ („Neregeta Lietuva“)Idee oli kirjastada väga kõrge kvaliteediga fotoalbum „Ennenähtamatu Leedumaa“, mille hind (üle 1000 EEK) oli kaks korda kallim teiste samalaadsete fotoalbumite hinnast. Eesmärk oli müüa 4000 albumit poole aasta jooksul. Reklaamides ja PR-is kommunikeeriti albumi ülikõrget kvaliteeti ja Leedumaa ilu head väljatoomist. Tulemusena müüdi esimese 10 päevaga 1400 albumit, kauplustes lõppesid varud otsa.


Leedu Aasta Turundustegu 2007 konkursi finalistid:

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018