11. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

“Turundus pisaraid ei usu” – uue turunduse seminar Tallinnas

19. märtsil toimub Tallinnas, KUMU auditooriumis SAS Institue’i poolt korraldatav seminar “Turundus pisaraid ei usu”.Turunduseelarved sõltuvad üha enam turundustegevuse efektiivsusest. Iga kulutatud kroon on arvel ja turundusjuht vastutab. Ainult tulemus loeb ja pisarad pole argument. Turundus- ja müügitegevus on juba ette määratud läbikukkumisele, kui puudub selge arusaam tarbija käitumisest ja eelistustest, kui pole teada, millisele kliendile oma toode või teenus suunata, milliseid pakkumisi teha ja kuidas korrektselt “mõõta” kliendi käitumist. Teave kliendi kohta või olla küll tohutult kasvanud, kuid see on kasutult pihustunud ettevõtte erinevates valdkondades. Eesti ettevõtetel puudub enamasti ka sobiv tarkvara ja süsteemne metoodika klienditeabe kogumiseks, analüüsimiseks ja majanduslikult efektiivseks rakendamiseks. Edukaks toimimiseks arenenud majanduskeskonnas on tarvis uute lähenemisviiside rakendamist ja alustada tuleks KOHE – tiheneva konkurentsi tingimustes määratakse ettevõtete tulevik juba täna! Kohalikule turule pürgivad rahvusvahelised firmad on uute meetodite rakendamisel Eesti omadest mitu sammu ees, neile järele jõudmiseks kulub oma jagu aega.Seminari “Turundus pisaraid ei usu” eesmärgiks on tutvustada ettevõtete turundusjuhtidele, kuidas moodne turundusanalüütika aitab:

• saavutada käibe ja kasumi kasv läbi kliendiväärtuse kasvatamise;

• jõuda kliendiga tulemuslikuma dialoogini hallates teavet tema eelistuste ja käitumisharjumuste kohta;• suurendada klientide rahulolu neile sobivate toodete ja teenuste pakkumise kaudu reaalajas;• teostada õigeaegseid, järjekindlaid ja tulemuslikke turunduskampaaniaid kõigis suhtluskanalites;• parandada turundustegevuse läbipaistvust ja tulemuslikkust kooskõlas ettevõtte kui terviku eesmärkidega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700