Eesti uusim pank Inbank otsib turundus- ja kommunikatsiooni­spetsialisti

Erkki Saarniit - Inbanki e-äri juht
Erkki Saarniit - Inbanki e-äri juht

Selle aasta kevadel krediidiasutuse tegevusloa saanud Eesti uusim pank Inbank otsib oma meeskonda turundus- ja kommunikatsioonispetsialisti, kelle rolliks on olla väga oluline lüli arendamaks edasi uut peatükki panganduses.

Eesti pangandus ei ole valmis. Aeg on liikuda panga mugavustsoonist kliendi mugavustsooni. Meie eesmärk on olla nähtamatu abiline, kes toob finantsteenused klientidele lähemale ja annab võimaluse valida parimat. Me loome uutmoodi panka ja teeme seda kirega. Ka Sinul on vabadus valida - tulla ja teha seda koos meiega.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018