Autor: Best Marketing • 3. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

10 magusat mõtet, kuidas ärikingitusega üllatada

Logo ja sõnumiga magusad ärikingitused töötavad Sinu kasuks igas olukorras, vali lihtsalt lähtuvalt vajadusest maiuse maitse, suurus ja välimus.
Foto: Shokobox

Enne jõule on meil kõigil kiired ajad - ees ootavad ettevõtete jõulupeod! Ärikingituste otsimine koostööpartneritele ja mitmed muud projektid tahavad enne aasta lõppu lõpetatud saada. Et olukorda lihtsamaks muuta, koosta nimekiri, mis veel tegemist vajab ning pane kirja kellele ja mida soovid kinkida. Nii saad kindel olla, et kõik olulised inimesed saavad meeles peetud.

Kui on üks asi, mis sobib nii pidulikumateks hetkedeks kui ka argipäeva magustama, siis on see šokolaad. Šokolaad toob magusalt rõõmu ning kui peidad selle kaunisse ja isikupärasesse pakendisse, siis võid kindel olla, et see töötab täiuslikult. Just sellised lahendused leiad Shokoboxist.

Kingituse hind ei ole see, mille järgi tema väärtust hinnatakse, tihti on palju olulisem väike meelespidamine, mis tuju heaks teeb. Kingituste tegemine on hea viis näidata oma kolleegile, kliendile või koostööpartnerile, et sa hoolid temast ja hindad tema panust.

Alljärgnevalt leiad kümme mõtet, kuidas üllatada olulisi inimesi ärimaiustega, mis kannavad sinu ettevõtte logo ja sõnumit.

Kingitus maiasmokkadele

Mõnikord võib väike, aga magus üllatus öelda rohkem kui tuhat sõna! Täna enda koostööpartnereid hea kokkuleppe eest või kolleegi pühendumise eest ärimaiustustega ja kinnista hea suhe magusa punktiga.

Suuremate pühade aegu, kui oled tegemas enda ettevõtte klientide, koostööpartnerite ja töötajate kinginimekirja, vaata ka Shokoboxi e-magusapoe valikut. Meeldejääva ja üllatava kingi saad teha nii väiksemas mõõdus kui luksuslikumana, boonusena on pakend bränditud ärikingitusena sinu ettevõtte sõnumi, logo ja sümboolikaga.

Üllatus pakendis

Iga eduka ettevõtte moto võiks olla, et anna endast alati natuke rohkem kui oodatakse. Kui tegeled äris, kus pakkide saatmine on igapäevane töö, siis hoolitse selle eest, et hea klienditeenindus tuleks paki saajale koju kätte. Selleks pista pisike enda logoga ärimaius pakendisse lisaks tellitud kaubale ja selle päeva heategu ongi tehtud! Lisaks oled kinnistanud selle pisikese ärikingitusega ettevõtte positiivse kuvandi ja kellegi tuju on samuti heaks tehtud.

Shokoboxist leiad ka päris pisikesi maiustusi, millele saad enda ettevõtte logo lisada ja mis pakendi kaalu oluliselt ei mõjuta, kuid iga pisike hoolimise märk on suure kaaluga.

Kohvitass ja hea seltskond

Väike magusaamps kuuma kohvi kõrvale kõlab kui unistus...ja kui sellel on sinu ettevõtte logo, siis on tänutunde suund õige. Kliendikohtumine võib võtta tassi kohvi või teega, mille kõrval on magus šokolaad või muu hõrgutav amps, hoopis viljakama suuna ja andjad võidavad - väikesest žestist ärimaiusena võib sündida suuri tulemusi. Shokobox logoga ärimaiused sinu ettevõtte logo ja sümboolikaga avavad uksi, sest lisaks magusale maitsele keelel jääb meelde ka sinu ettevõtte logo. Sobivaks maiuseks on 5 g šokolaad.

Magus vastuvõtt

Nii sinu ettevõtte praegune kui tulevane klient oskab hinnata sooja vastuvõttu. Kui tavapärane tere-tulemast-tervitus vastuvõtulauas sisaldab ka ettevõtte logoga ärimaiustust, on tulemuseks suurepärane eelhäälestus. Paku igale külalisele tükikest enda ettevõtte edust ärimaiusena ja kõik tahavad sinuga koostööd teha.

Muuda iga külastus ja kliendikogemus unustamatuks, lisades šokolaadiampsu nagu sadula jalgrattale.

Hotelli magus elu

Hotellid ja kõik majutusteenuseid pakkuvad ettevõtted tunnevad hea vastuvõtu saladusi - pane külalised tundma end kui kodus, aga paku neile lisamõnusid, mida kodus ei saa. Hotellis tundub padi alati pehmem, tekk õhulisem ja šokolaad padjal magusam. Lisa kallile külalisele padja peale omalt poolt magusaks tervituseks ettevõtte logoga ärimaius, mis klienti meeldivalt üllataks ning mõnus puhkus võib alata. Iga väike detail kannab sinu ettevõtte kuvandit ja kui on plaan kingitus teha, siis miks mitte juba oma logoga!

Näituste ja messide magus väljakutse

Kes on messidel ise osalenud eksponendina või siis külalisena, see teab, et väljakutseid esitavad on messi- ja näitusepäevad nii neile, kes on leti taga kui neile, kes soovivad leida parima toote või teenuse parimatel tingimustel. Mõnikord on vaja silma jäämiseks pisikest tõuget, et hea tehing teha ja ka siin aitab meelde jääda ja eristuda ettevõtte logoga ärikingitus. See ei pea olema suur, aga see peab olema tabav. Sinu ettevõtte sõnum jõuab paremini kohale, kui pakud ärimaiusena meeldejääva suveniiri, mis teeb suu magusaks ja tuju heaks.

Shokoboksi poolt sinu ettevõtte jaoks disainitud ärimaiustus jääb eriliselt ja magusalt meelde kõigile messiboksi külastajatele!

Energiaamps toob edu

Inspireerivad koosolekud, harivad konverentsid ja motiveerivad mõttetalgud toovad ettevõttele uusi mõtteid ja tehinguid, kuid vaim ei saa lennata kui jõud hakkab raugema. Selleks hoolitse alati eelnevalt selle eest, et hoolikalt valitud väike energiaamps aitaks õigel ajal tagasi reele. Rõõmusta mõttekaaslasi ja tegusat tiimi ärimaiustusega Shokoboxi valikust, kus on magusat igale maitsele ja kõik saab kaunilt pakendatud sinu ettevõtte logoga.

Magus amps koosoleku ajal või vahepalana annab energiat ja teeb tuju heaks ning kaunis ja läbimõeldud disain hellitab ka nõudlikku silma.

Head soovid südamest

On teada, et nii koostööpartneritele kui töötajatele on parimaks motivatsiooniks hoopis - hea soov ja hea sõna! See kaalub üles materiaalse poole ja on see, mis teeb tegelikult õnnelikuks ja motiveerib olema veelgi parem. Kui otsid sobivat ärikingitust, millega öelda “aitäh” ja mis rõõmustab kõiki, siis logoga ärimaiustus töötab alati.

Head soovid ja sõnum – see on ideaalne bränding ja koos magusa ampsuga jääb kauaks meelde.

Oodatud külaline

Minnes külla enda koostööpartneritele või klientidele, oled alati teretulnud kui taskus on magusat külakosti sinu ettevõtte logoga. Olgu see osa sinu müügitiimi ettevalmistusest enne kliendi juurde minekut ja kõikide tähelepanu on garanteeritud.

Väärtustades meeskonda

Kõige tähtsamad inimesed sinu ettevõttes on sinu töötajad. Kasuta magusaid Shokobox logoga ärikingitusi, et tänada hea päeva, tulemusliku kohtumise või õnnestunud tehingu eest. Ettevõtte omanikud müüvad oma ideid iga päev oma töötajatele ja kui põhivajadused (šokolaad!) on rahuldamata, on keeruline tulemusi oodata. Magus tänu selle eest, et tehakse oma tööd südamega ja pühendunult, viib veelgi suurematele võitudele. Elegantne ja meeldejääv valik on sinu sõnumi ja logoga magus VUTLAR.

Pakkudes magusaid hetki ja siirast hoolimist, saab sinu ettevõte tänu Shokobox ärimaiustele nii tänulike maiasmokkade kiituse osaliseks kui juurde lojaalseid kliente ja koostööpartnereid. Ka väike meelespidamine on hinnatud ja kaalub üles suured sõnad. Magusat elu!

Tutvu magusate ärikingitustega Shokoboxi kodulehel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700