15. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mööbel trükifirmast – täiesti võimalik!

Kõik trükiteenused GRANO-st

Mis võiks tõmmata tähelepanu messil, kliendiüritusel, tooteesitlusel, kaupluses või ka kontoris? Selleks on näiteks trükitud pinnaga Re-board mööbel. Re-board – see on paberist valmistatud (seega 100% taaskasutatav!) trükitava pinnaga plaat, mis algselt töötati välja Rootsis. Re-board on väga kerge, sest see on õhku täis kärjelise struktuuriga, olles samas aga jäik. Kokkuvõttes – see on üks lihtne, aga põnev materjal, millele on võimalik trükkida ja seejärel erikujuliselt lõigata. Sellest saab valmistada kõikvõimalikke asju nagu näiteks lauad, riiulid, toolid ja muud sisustuselemendid, aga ka messiseinad. Kui otsite eristuvaid lahendusi, siis Re-board tooted annavad selleks väga hea võimaluse. Tuleb lasta vaid fantaasial lennata!

Re-board tooteid saab valida ka juba välja töötatud mudelite seast ja neile peale trükkida soovidele vastav kujundus – värvid, logo, fotod nii nagu vaja. Sisustuselemente nagu erinevad kuubikud-risttahukad, saate hästi kasutada kauplustes toodete eksponeerimiseks. Nende abil on lihtne muuta müügipinna väljanägemist uue tooteseeria saabudes. Sellised tooted aitavad ka ilmestada klientide vastuvõtu- või nõupidamiste ruume jmt.

Kui otsite eristuvaid lahendusi, siis Re-board tooted annavad selleks väga hea võimaluse.

Kõike seda saab teha trükifirmas GRANO, mis loodi 2016. aastal Koopia Kolme ning Multiprindi liitumisega – seega on meil omal alal üle paari aastakümne kogemusi. Tänavu tähistame oma 25. juubelit.

GRANOs on võimalik trükkida mitte üksnes paberile, vaid tegelikult väga laiale materjalide valikule.Meil on tehnika, millega saab trükkida kõikvõimalikele plaatidele (KAPA, PVC, alumiinium-komposiit, vineer, pleksiklaas jms) ja seda nii sise- kui välistingimustesse. Trükitut on seejärel võimalik ka väga erinevate ning keerukate kontuuridega välja lõigata. Samas, saame trükkida ka näiteks tapeedile ning kardinakangale. Valikus on ka kergesti eemaldatav tapeet, mis sobib just ajutiste lahenduste puhul. Toodame ka põranda- ning aknakleebiseid, mida on hea kasutada müügikampaaniate toetuseks. Samuti valmistame fotokapasid ja -lõuendeid nii sisekujunduse kui näituste tarbeks. Huvitavaks täienduseks teie interjöörile oleksid ka teie enda kujundusega rulood – olgu siis fotoga, graafikaga või hoopis laste joonistustega.

Kui kõik eelnev pole siiski päris teie teema, siis loomulikult saab meie käest tellida ka muid vajalikke trükiseid nagu visiitkaarte, flaiereid, voldikuid, katalooge, raamatuid, plakateid, roll-up stende, aga ka näiteks parkimiskelli, kalendreid ja kleebiseid. Samuti valmistame väiksemates kogustes pakendeid ja pakendi prototüüpe, ümbriseid šokolaaditahvlile jpm. Asja iva on selles, et GRANO-st saate tellida kõiki vajaminevaid trükiseid, säästes nii aega kui energiat mitme tarnijaga suhtlemise asemel.

GRANO-st saate tellida kõiki vajaminevaid trükiseid, säästes nii aega kui energiat mitme tarnijaga suhtlemise asemel.

Kogu GRANO valikuga saate tutvuda meie kodulehe toodete ja teenuste lehtedel, kus need on järjestatud tähestiku järjekorras. Vaadake lähemalt siit: Tooted või Teenused.

Hõlbustamaks teie ostuprotsessi, on meil ka oma e-pood, kust saate lihtsalt ja kiirelt tellida visiitkaarte, flaiereid, plakateid ning roll-up stende, lisaks kooli lõputööde printimist ja köitmist. Ka on valikus erinevad kalendrid, mille tellimiseks on just nüüd õige aeg! Toodete valik täieneb pidevalt.

Klientidele, kes vajavad sageli sarnaseid trükiseid, pakume aga personaalse e-poe lahendust - paneme sinna üles teile vajalike toodete failid, et oleks mugav teha kordustellimusi. Teie e-tellimiskeskkonnas võiksid olla ju kõikide töötajate visiitkaartide, reklaam-kataloogide ja ka muude trükiste failid – kordustrükkide tellimiseks peate vaid soovitud failid ära märkima, sisestama kogused ja esitama tellimuse ning protsess teie materjalide tootmiseks käivitubki! Pakub huvi? Sellisel juhul võtke meiega ühendust aadressil [email protected] ja me tutvustame seda teenust lähemalt.

Klientidele, kes vajavad sageli sarnaseid trükiseid, pakume personaalse e-poe lahendust!

Üha kiireneva elutempo juures oskab igaüks hinnata võimalusi, mis aitavad säästa aega ja energiat. Seetõttu soovimegi olla teile toeks meie laia trükiteenuste valikuga!

Meeldivate kohtumisteni!

Grano Digital AS

grano.ee 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700