11. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Artist Siseraadiod ja BTL Media ühinesid ainulaadseks sihtturundusagentuuriks

Marek Kaptjuh
Foto: Aleksei Kuzmin
Eesti üks suurimaid kaubanduspindade sisemeediapartnereid Artist Siseraadiod OÜ ühines below-the-line teenuseid pakkuva ettevõttega BTL Media OÜ. Ühinemise tulemusel tekkis sihtturundusagentuur Artist, mis pakub kaubandusettevõtetele ja teeninduspindadele meediateenuseid alates siseraadio muusikavalikust kuni hoolikalt viimistletud reklaamlahendusteni.

Artisti eesmärk on olla kaubandus- ja teeninduspindade sihtturunduses avatud ja innovaatiline tegija ning pakkuda oma koostööpartneritele loovat ja hoolikalt läbimõeldud teenust,” ütles Artisti ärijuht Marek Kaptjuh. “Kahe ettevõtte liitmine annab meile suuremad võimalused tuua turule kaasaegsed terviklahendusi ja veel arendusjärgus olevad tulevikulahendused, et meie kliendid ja partnerid saaksid koheselt ülejäänud maailma reklaamitrendidega kaasas käia.”

Kaptjuhi sõnul on mõlema ettevõtte meeskonnad juba mõnda aega tegutsenud ühtses rütmis ning senistele koostööpartneritele jätkub teenuse osutamine igapäevasel viisil.

“Muutume agentuuriks, mis erineb teistest selle poolest, et meil on oma meediakanalid, mille kaudu oleme võimelised kõnetama tarbijaid kogu nende ostuteekonnal – see loob meie klientidele unikaalse võimalusele oma sõnumi edastamiseks kõigile kaubandus- ja teeninduspinda külastavatele inimestele,” rääkis Kaptjuh. “Samuti ei konkureeri me ühegi täisteenust pakkuva agentuuriga, vaid saame olla nende käepikendus erinevate lahenduste pakkumisel.”

Ühinenud ettevõtte uueks juriidiliseks nimeks on Artist Media OÜ, ettevõte jätkab Artisti kaubamärgikasutamist.

Artist Media OÜ tegutseb aktiivselt üle Eesti rohkem kui 500-l kaubandus- ja teeninduspinnal. Artist pakub oma klientidele taustmuusika programmide koostamist, soundscape’ide loomist, audiobrändingut, siseraadio reklaamivahendust, audio- ja videostuudio teenuseid, helitehnika tarnet, -paigaldust ja -hooldust, projitseeritud videoloovlahendusi, helilisi erilahendusi ning eriväljapanekuid. Lisaks on reklaamivõimalustena tootevalikus veel autokohad, bännerpinnad, valguskastid, ukse- ja eskalaatorikleebised, esitluskohad, esinduspersonali rent ning reklaamide tootmine ja paigaldus.

Lisainfo:

Marek Kaptjuh

Ärijuht, juhatuse liige | Artist Media OÜLõõtsa 8A | Tallinn, 11415| EestiTel: +372 617 7190Mob: +372 50 16 566

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700