25. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas leida oma peole sobiv esineja?

Foto: Artist3.ee
Tahad firmapeole esinema Frankie Animali või Mahavoki? Kutsuksid pulma Uudo Sepa, Helen Adamsoni või Laura Põldvere? Otsid oma juubelile esinejat – kuidas oleks Vennaskonna, Jääääre või DJ Märt Rannamäega? Kõik need ja paljud muud esinejad on kirjas uues lauljate-muusikute broneerimiskeskkonnas

Artist3.ee taga oleva meediaettevõtte TV3 uute äride juht Rando Rannus vajas ise paar aastat tagasi pulma jaoks esinejaid, toona sellist ühtset broneerimiskeskkonda polnud ning otsimine võttis nädalaid. “Tuli suhelda iga konkreetse bändi mänedžeriga telefoni või e-kirja teel eraldi, küsides esinemistasu ja sobivate kuupäevade kohta. Nüüd on olemas hea andmebaas, kus on võimalik artiste otsida muusikastiili, hindade või esinemiskohtade järgi,” selgitab ta.

Sealhulgas võib leida ka neid, kes esmalt ehk pähegi ei tule. “Hea näide on räpitüdrukute duo Hoax, mida Youtube’is jälgib 200 000 inimest. Või siis “Eesti Ed Sheeran” uus tõusev täht Inger, kes teeb väga kvaliteetset muusikat, ent nende nimi pole veel tuntud,” märgib Rannus.

Artist3.ee veebilehe kasutamine on lihtne ja kiire: otsid sobiva esineja sinule vajalikuks kuupäevaks, esitad tellimuse, see kinnitatakse, tasud ettemaksu ning nii kindlustadki artisti endale nõutavaks kuupäevaks. Esinejate tasud on seega nüüd avalikud ja kõigile tellijaile võrdsed. Kliendi arvele lisatakse platvormi teenustasu kümmekond protsenti. Võrrelduna iseseisva mitmenädalase sobiva esineja ning kuupäeva otsimisega on see mugavusteenus oma hinda väärt.

Lehekülg artist3.ee valmis tänavu, väiksemale ringile tutvustati seda aprillis lõpus saate “Rahvabänd” finaali ajal, suuremale auditooriumile juuni alguses “Eesti otsib superstaari” ajal. Esinejate andmebaasi loomisel on mõlemad telesaated suureks abiks olnud, ent muusikuile on ka otse liitumispakkumisi tehtud ning üha rohkem esinejaid pöördub ise artist3.ee poole enda kirja panemiseks.

Rando Rannuse sõnul on praegu platvormil kirjas peaaegu 150 artisti, aasta pärast juba üle kahe korra rohkem, katmaks ära kogu Eesti muusikamaastik vanadest staaridest noorte tähtede ja rahvabändideni.

Niisiis, kes soovib firmapeole, jõuluüritusele, pulma, suguvõsa kokkutulekule või ka lihtsalt sõpradega väikese privaatkontserdi jaoks superstaari või rahvabändi valida, minge lehele artist3.ee – leiate kiiresti esineja ning säästate mitu nädalat otsimisvaeva. Kes ees, see mees, sest iga nädal külastab seda lehte juba tuhandeid inimesi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700