(Sisuturundus) Tugitoolisport saab uue tähenduse

Ledzep Trailers aitab su reklaamil silma paista. Menüüs on mobiilsed ledtreilerid, mis sobivad lisaks reklaamide kuvamisele ka erinevate spordi- või muusikaürituste edastamiseks.

“Päeval paistab päike , öösel kumab kuu, ise olen väike, aga jõud on suur!” - see Arvo Pärdi viisistatud Aatomiku laul iseloomustab hästi moodsaid LED-ekraane. Teadlase loodud väike Aatomik õpib oma vägevat jõudu inimeste heaks kasutama ja umbes sama lugu on LED-ekraanidega. Tipptasemel elektroonika ja Eesti inseneritöö võimaldavad õhukesel ekraanil kuvada pilti nii ööl kui päeval just sulle sobivas kohas.

Ledzep Trailers aitab su reklaamil silma paista. Menüüs on mobiilsed ledtreilerid, mida on võimalik paigaldada kasvõi kontori parklasse või suvepäevade telklaagrisse ja nautida sealt misiganes liikuvat pilti, olgu see salvestatud mälupulgale või arvutisse. Vihm, päike ja lumi ei sega sinu vaatamismugavust, sest ilmastikukindel pildikvaliteet ja pikslite pitch (4,81) teevad ka kõige pisema kirja loetavaks.

Ledzep treilerid on puhas Eesti inseneritöö, mis sündisid soovist ühendada liikuvus ja moodsaimad LED-lahendused. Ledtreiler järelhaagisel võimaldab viia pildi kuhu iganes. Kes seda pilti näeb? Lisaks pildiedastusele kogume infot, mida on klientidel alati vähe – monitoorime mitu silmapaari (loe: mööduvat autot) reklaami nägi.

Suure plaguga seostub sageli reklaam (hullemal juhul valimisreklaam majakõrguse poliitikunäoga). Aga see ei pea üldse nii olema. Kuna tegu on mobiilsete treileritega, siis ei piira meid aeg ega koht. Lisaks video ja pildifailidele on ledtreiler abiks erinevate spordi- või muusikaürituste pildi edastamiseks. Koos vajalike kujunduste/tabelitega võid otseülekannet nautida just sulle sobivas kohas. Tugitoolisport saab kohe uue tähenduse!

Igasse saali treileriga mõistagi ei pääse ja ega ei peagi. Märksõnaks on ikka LED. Ehitame legona kokku vajalikud moodullahendused – olgu selleks lavaekraanid või messibokside kujundused. 

Võib muidugi juhtuda, et led-lahendused hakkavadki meeldima. Sellisel juhul oleme valmis pakkuma püsilahendusi.

ledzep-trailers.com  

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

STOCKMANN AS otsib KOMMUNIKATSIOONISPETSIALISTI

Stockmann AS

13. jaanuar 2019

MUST MUNA OÜ otsib GOOGLE'I KONTOHALDURIT

Must Muna OÜ

14. detsember 2018