12. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üksluiste koosolekute ja ilmetute konverentside aeg on möödanik

Menukas seminaripäev ei pea koosnema ainult töisest osast, vaid muutma kolleege üksteisega avatumaks. Töö saab tehtud meelsamini ja paremini, kui emotsioonid on laes. Selle saavutamiseks võib tavapärasele nõupidamisele läheneda hoopis uuel viisil - unusta ära oma harjumuspärane koosolekusaal ning korralda konverents hoopis spaas!

Üllata konverentsipäeval kolleege näiteks selliste hetkedega:

Hommikukohvi asemel ergutav SUPPAMA treening sportbasseinisEttekanne spaa-basseinis koos seinal esitatud slaididegaTuline koosolek saunalavalMotiveeriv vihtlemisrituaalKohvipausi asemel limbovõistlus rannabaarisAjurünnak kolleegiga duaalmassaaži ajalMüügikõne harjutus liutorust alla lastesInspiratsiooni ammutamine tuttuue kinofilmi erilinastuselPäeva kokkuvõte pubis tantsuliigutuste saatelKonverentsijärgse päeva äratuseks joogatreening liivarannal päikesetõusu saatel

Oled sa juhi rollis, kes saab meeskonnakaaslaselt väikese õlapatsutuse ning kiidusõnad asjaliku ja vahva ürituse eest, või tubli töösõdur, kelle olulist panust ülemus tänu mõnusale keskkonnale märkab ja tunnustab, võid kindel olla, et ühiselt edasi liikumiseks saab järjekordne telliskivi vundamenti laotud.

Peale sellist sündmust märkad, et töötajate stressitase on madalam ning tööle saabutakse rõõmsamalt. Omavaheline kommunikatsioon paraneb. Teistsugune keskkond soodustab karastavaid mõtteid ning paneb ka vanadele teemadele ja ülesannetele värskema pilguga peale vaatama.

Leilirituaal

Pakkumine: igale seminaril osalejale kingituseks uue Mustamäe SPA18+ külastus!

Broneeri oma järgmine seminar, koolitus või firmasündmus Viimsi SPA ja Viimsi Kino konverentsikeskuses või Meresuu SPA Hotellis Narva-Jõesuus. Kui teed seda enne 30. aprilli, siis kingime igale seminaril osalejale külastuse uude, septembris 2018 avatavasse Mustamäe spaa- ja saunakeskusesse. Külastus sisaldab pääset nii perespaasse kui ka ainult täiskasvanutele mõeldud SPA18+ saunakeskusesse. Kokku leiad mõnulemiseks 17 sauna ning mitmed basseinid, mullivannid ja Jaapani vannid. Soovi korral saad ka Mustamäe spaakülastuse ühendada mõne töise firmasündmusega.

Eripakkumise tingimustega tutvu kodulehel www.spatallinn.ee ja www.meresuu.ee

Tallinn Viimsi SPA kino ja konverentsikeskuses on kliendi käsutuses neli moodsaima tipptehnoloogiaga varustatud kinosaali, mis mahutavad kokku üle 400 külalise. Lisaks on olemas loomuliku päevavalgusega 80-kohaline konverentsisaal ning privaatne ümarlauaga seminariruum. 170-kohaline inglise pubi Black Rose pakub nii seminaride vahelisi lõunapause, õhtusööke kui ka pidulikke vastuvõtte. Vähemalt 3-aastased lapsed saab jätta tasta valve alla 1000 ruutmeetrisesse lastekeskusesse, kus lisaks mängimisele saab ka Zoo-kohvikus elavate väikeloomade tegemisi jälgida.

Meresuu SPA Hotelli konverentsikeskuses on neli päevavalgusega saali, mis mahutavad kokku kuni 200 külalist. Alles möödunud aastal uuendatud Meresuu saunakeskusest leiad kaheksa uut sauna, kus saab ka põnevatest saunarituaalidest osa võtta.

Lisainfo:

Helen Saul  

Müügijuht [email protected]

www.spatallinn.ee

+372 606 1199

Spa Tours OÜ

Randvere tee 1174001 Viimsi Harjumaa

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700