16. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ROI soovitab: 10 efektiivset reklaamkingitust suvehooajaks

Suvehooaeg on üks parimaid perioode, mil oma turundusstrateegiasse loomingulisemaid võtteid põimida. Eriilmelised festivalid ja suveüritused tähendavad suuri rahvamasse, mis omakorda tähendab suurepärast võimalust oma ettevõtte edukamaks promomiseks.

www.roi.ee 

Reklaamtooted- ja kingitused aitavad hoida brändi värske ja logo nähtaval. Õigel lähenemisel tekitad oma ettevõtte vastu huvi ning sööbid inimeste teadvusse. Kestva positiivse mulje loomiseks vali tooteid hoolikalt, et need vastaksid hooajale ning teeniksid tähenduslikku eesmärki. Pea meeles, et reklaamkingituste eesmärk ei ole huupi asju laiali jagada, vaid justnimelt Sinuettevõtetläbimõeldult reklaamida.

Olukorra lihtsustamiseks on ROI kokku pannud oma 10 lemmikut, mis on suveperioodil absoluutsed hitid, tabades alati sihtmärki.

Saunalinad

Suvehooajal koguneb massiliselt inimesi ennekõike sinna, kus saab ennast vees karastada. Erilahendustega rannalinad teevad turundustöö Sinu eest nii mere kui ka basseini ääres. Pehme kangas käsikäes unikaalse sümboolikaga tekitab kingituse saajas sooja tunde veel pikaks ajaks. Sel moel kombineerid oskuslikult emotsiooni ja praktilisuse.

Rätikute eeliseks on dekoreeritava pinna suurus, mistõttu hakkab personaliseeritud disain kohe silma. Kui rannatarvikud sügise saabudes tagasi kappi rändavad, siis on suur tõenäosus, et just igapäevaselt vajaminev rätik jääb edasisse kasutusse.

Päikeseprillid

Aksessuaar, mis on suve lahutamatu osa ning kuulub kindlasti iga inimese arsenali.

Trendikaid ja praktilisi päikeseprille leidub igale maitsele, erinedes nii kujult, värvilt kui ka disainilt. Olgu selleks neoonraamidega retrolikud prillid rannapidudele või šikid disainerprillid aiavastuvõttudele - päikeseprillide abil saab igaüks oma stiilile truuks jääda, seejuures delikaatselt firmalogo eksponeerides. Tegemist on parima investeeringuga, mida oma partnerite heaks teha saad, sest käsi haarab päikeseprillide järele kõikidel vabaõhuüritustel.

Roi soovitab: päikeseprillid CaliforniaCrockett ja Sun Ray.

Fidget spinner

Selle aasta kuumim uustulija! Tõhus stressi- ja ärevusemaandaja on ühtlasi suurepärane turundusvahend. Lase sellele ettevõtte logo trükkida ning jääd veel pikaks ajaks inimestele meelde. Fidget Spinner’it võib üksinda sõrmede vahel keerutada, kuid liikvel on ka juba mitmed kollektiivmängud, et aeg mööduks veelgi lõbusamalt.

T-särgid

Kõikvõimalikke suviseid ettevõtmisi saatku personaliseeritud disainiga T-särgid. Tegemist on ajatu rõivaesemega, mida kannab hooajast hooaega absoluutselt igaüks. Pilkupüüdva ja unikaalse disainiga T-särk hoiab Sinu ettevõtte pidevalt pildis. Tõhusamat ja taskukohasemat reklaamkanalit on raske leida. Seejuures võimaldab T-särkidele trükkimine paindlikke ja mitmekülgseid lahendusi, seda nii trükitehnika, disaini, suuruse kui ka värvivaliku poolest, rääkimata T-särkide laialdasest valikust. Tänu olemasolevatele põnevatele disainilahendustele tuleks kindlasti mõelda, kuidas põimida oma ettevõtte logo kavalalt graafikasse nii, et inimesed tahaksid neid ka väljaspool töökeskkonda kanda. Sest olgem ausad, pelgalt ettevõtte logoga T-särk enam kõrget lendu ei saavuta..

Roi soovitab: Nanaimo ja kontrastne T-särk.

Nokamütsid

Populaarne suvine valik on ka kõikvõimalikud peakatted, eriti nokamütsid, mis pakuvad kaitset päikesepistete eest. Nokamütsidele kantud sümboolika abil saad oma ettevõtte sõnumit levitada vabamas keskkonnas, näiteks spordipäevadel või rannaüritustel.  Dekoratsioone saab enamasti trükkida nii ette kui ka taha ning eriti muljetavaldav tulemus jääb tikkimistehnikas. Nii tõmbad tähelepanu ilma, et peaksid sõrmegi liigutama.

Roi soovitab: nokamüts MemphisStreetstyle ja Retro.

Veepudelid

Sõnad on siinkohal üleliigsed. Temperatuuri tõustes pälvivad joogipudelid sajaprotsendiliselt sooja vastuvõtu. Personaliseeritud veepudelid on ühed mitmekülgsemad promotooted turul, jättes vähe eksimisruumi. Disaini ja materjalide poolest erinevate joogipudelite valik on lõputu ning kvaliteetset joogipudelit saab kasutada aastaid. Värskendavalt lihtne toode meeldib kõikidele ning aitab Sinu ettevõtte sõnumil inimestega suhestuda. Kustuta kellegi janu ning püsid tal igavesti meeles!

Roi soovitab: joogipudel NassauOregon ja filtriga veepudel.

Külmakotid

Jahutuskotid tagavad muretu olemise terveks päevaks. Mugavalt kaasaskantavad ja vastupidavad kotid mahutavad mugavalt nii joogi- kui ka söögikraami, seejuures mõistagi turundustööd tehes. Suvine must-have katab kõik vajadused kalastusretkedest spordivõistlusteni. Ulata eriilmelised jahutuskotid oma töötajatele, partneritele või mõnele muule sobivale sihtrühmale ning naudi positiivset vastukaja.

Roi soovitab: jahutuskott UppsalaBucco ja kokkupandav piknikukorv.

Rannaplätud

Pisut ootamatu ja loomingulisem reklaamtoode, mis rabab jalust. Kergekaalulised plätud mahuvad rannakotti ning leiavad kasutust väljasõitudel, mil päevad on pikad ja ilmad kuumad. Disaini poolelt võid läheneda individuaalsemalt ning firmalogo kõrval ka oma klientide või töötajate nimed jalatsitele kanda. Nii lood veelgi positiivsemad emotsioonid ning saad suurepärast kajastust oma ettevõttele. Võimalik on katta kogu tallaosa või trükkida delikaatsem sümboolika äärtele.

Roi soovitab: Varadero plätud.

Õuemängud

Töö ja vile käivad ikka käsikäes. Personaliseeritud õuemängud ajavad inimesed kihevile ja Sinu ettevõte meenub hoobilt, kui meeleolukatele koosviibimistele hiljem tagasi vaadatakse. Rannapallid, petang, lohed ja lendavad taldrikud sobivad ideaalselt Sinu järgmiseks firmaürituseks. Kasuta neid auhindade või meelelahutusen ning lõbus olemine on garanteeritud nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Roi soovitab: rannapalllendav taldrikpetang.

Fliistekid

Kui õhtud kisuvad jahedamaks, muudab üks pehme ja soe fliistekk meeleolu hetkega mõnusamaks. Mässi ennast pleedi sisse ning sume suveõhtu võib jätkuda. Lisaks saab seda päevasel ajal edukalt pikniku- või rannatekina kasutada. Nagu rannalinadegi puhul, ei koonerda ka fliistekid dekoreerimispinna poolest.

Roi soovitab: mereteemaline pleedmitmeotstarbeline fliistekk ja veluurpleed

Lõika suveüritustelt maksimaalset kasu, püsi pildis ja tõsta bränditeadlikkust. Loodetavasti annab ülalpool toodud nimekiri inspiratsiooni ning ajendab tegudele. Tegemist on siiski vaid jäämäe tipuga ning tuhandete pakutavate reklaamtoodete seast leiab iga ettevõte ainuõiged tooted, mis sobivad valdkonna spetsiifika ja turundusstrateegiaga ning kannavad Sinu sõnumit kõige efektiivsemalt. Meeldejäävaid reklaamkingitusi saad pühendada nii oma töötajatele, partneritele, klientidele, kogukonnale kui ka tulevastele potentsiaalsetele väljavaadetele. Boonusena püsid ka oma konkurentidest alati sammuvõrra eespool!

www.roi.ee 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700