17. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inspireeriv seminari- ja koolituskeskkond Pärnus

Foto: Foto: ESTONIA Resort Hotel & Spa****
Eesti Konverentsibüroo 2016. aasta innovatiivseima konverentsilahenduse eripreemia sai „Roaster Camp 2016”, mis tõi Eestisse 130 kohviröstijat 18 riigist üle maailma.

- 1 suur konverentsisaal koos 4 sünkroontõlke kabiiniga, kuni 300 osalejat

- 4 seminariruumi, kuni 48 osalejat

- 1 klubiruum koos kööginurgaga, kuni 14 osalejat

- Kaasaegsed tehnilised lahendused

- Ülikiire WiFi

Plaan selle unistuse teostamiseks sündis ESTONIA Resort Hotel & Spas****, kui korraldajad eelmisel kevadel konverentsikeskusega tutvumas käisid. Neid võlus kompaktne konverentsikeskus ja neljatärni hotell koos spaa ja restoraniga. Erilahendusi nõudnud konverentsikoha valikul sai aga korraldajate sõnul otsustavaks hotellipoolse meeskonna koostöövalmidus korraldustiimiga. on nii spaapuhkajate kui äriklientide poolt soojalt vastu võetud. Uue hotelli konverentsikeskus, mis on kõige uuem Tallinna ja Riia vahel, võlub seminari- ja konverentsikliente oma kompaktsusega. Sama katuse all asuvad nii spaa- ja saunakeskus kui ka multifunktsionaalne konverentsikeskus. Ürituste korraldamiseks on kuus eri suurusega konverentsiruumi, mis mahutavad kuni 300 külalisega konverentse ja väiksemaid seminare. Suur saal koos nelja seminariruumi ja klubiruumiga võimaldab ühiskogunemistele lisaks ka lihtsalt ja ladusalt grupitöid korraldada.

ESTONIA Resort Hotel & Spa****

2015. a juulis avatud uue kontseptsiooni ja 106 numbritoaga kuurorthotell Pärnus

Konverentsi- ja seminariruumid

Konverentsikeskuse keskmes asuv fuajee on suurepärane paik kohvipauside ühendamiseks erialamesside ja -näitustega.

Konverentsikeskuse fuajee

Suurde konverentsisaali saab sisse tuua väga erinevaid presentatsioonimaterjale, suures saalis saab esitleda kasvõi autot. Konverentsikeskuses on võimalik korraldada erilisi pidusid, kus rõhuasetus on meelelahutusel ja sotsialiseerumisel.

Suures saalis saab esitleda kasvõi autot

Töö käib linnulaulu saatel

Iga õnnestunud ürituse taga on ennastsalgav korraldustiim, kelle higi ja pisarad peavad jääma kulisside taha. ESTONIA Resort Hotel & Spa**** konverentsikeskus on pooleteise aastaga oma teenuse paika lihvinud ja ladus koostöö tellijaga annab korraldajatele võimaluse konverentsikeskuse taustamuusikana kõlavat linnulaulu nautida. Konverentside müügitiim aitab plaanid paika seada ja leida lahendused ka esialgu võimatuna näivatele soovidele. Ürituse vältel on alati toeks ja ladusat korraldust tagamas keskuse tehniline tiim, head koostööd tehakse kogenud heli- ja valgustehniliste teenuste pakkujatega ning ka meelelahutuse ja lõõgastumise eest kantakse hoolt.

Konverentside müügitiim aitab plaanid paika seada
Foto: Foto: ESTONIA Resort Hotel & Spa****

Toit pälvib kiitust saab konverentsiklientidelt sageli ülivõrdes kiitvat tagasisidet. Peakoka Rudolf Visnapuu - kokkade kõrgeima auraha Cordon Bleu kandja modernsest Eesti köögist inspireeritud menüü tekitab äratundmisrõõmu ja põnevust. Ka eridieetidega on NOODI kokad harjunud arvestama. Restoranis pakutakse konverentsiklientidele nii lõuna- kui õhtusööki ja pidulike sündmuste puhul saab korraldada meelelahutusprogramme. Restorani sisekujundus võimaldab hubast ruumipaigutust nii väiksematele seltskondadele kui ka 250 osalejaga suurüritustele.

Hotelli restoran NOOT

Restoran NOOT saab klientidelt sageli ülivõrdes kiitvat tagasisidet
Foto: Foto: ESTONIA Resort Hotel & Spa****

Kevadine eripakkumine seminaride, koolituste ja teiste ürituste läbiviimiseks PÄRNUS, ESTONIA Resort Hotel & Spas**** – Seminaripakett RUTIINIMURDJA P-N 59 €/in. Vaata lähemalt

Esmalt töö ja siis puhkus!, joogatunnid või grupi personaaltreeningud ja spaahoolitsused. Üheksast eri saunast koosnevale saunaringile lisaks saab lõõgastuda suurel basseinialal, nautida koos kaaslastega kokteile basseinibaaris või spaa väliterrassil mullivannides. Ainsana Eestis on võimalik hõljuda päris Surnumere soolaveega basseinis. Väiksemaid seltskondi ootab kadakahõnguline privaatsaun ja saunarituaalid koos kehahoolitsustega VIHA saunas. Täismaja üritustele pakutakse unikaalset võimalust reserveerida kogu SPA & SAUNA kompleks, et korraldada tõeline basseinipidu. Elava muusika jaoks püstitame spetsiaalse lava suure basseini keskele.

Pärast kordaläinud seminari või konverentsipäeva ootab osalejaid spaa- ja saunakeskus SPA & SAUN

Pärast kordaläinud konverentsipäeva ootab osalejaid lõõgastus
Foto: Foto: ESTONIA Resort Hotel & Spa****

Kogenud treenerite juhendamisel on võimalik osaleda joogatunnis või tellida oma grupile personaaltreening. Spaahoolitsuste menüüs leidub lisaks ehedatele eestimaistele massaažidele ja kehahoolitsustele ka India päritolu vürtsikaid Sundari hoolitsusi.

Võimalik on osaleda joogatunnis või nautida spaahoolitsusi
Foto: Foto: ESTONIA Resort Hotel & Spa****
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700