8. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EBSi konverents “Tööandjate Ülikool” keskendub usalduse teemale

20. aprillil toimub EBSis konverents „Tööandjate Ülikool“, mis keskendub teemale „Usaldus juhtimises“. Konverentsi peaesinejaks on maailma tippjuhtide ja tippsportlaste treenerite coach John Blakey, kelle raamatu „The Trusted Executive“ eksklusiivset eestikeelset tiraaži konverentsil esitletakse.

Lisaks Blakey’le esinevad konverentsil õiguskantsler Ülle Madise, Europarlamendi liige Marju Lauristin ning tippsportlane Ott Kiivikas. Konverentsi lõpetab tööandjate paneeldiskussioon, mida juhib EBSi juhtimise õppetooli lektor ja EASi nõukogu liige Anto Liivat.

EBSi juhtimise õppetooli juhataja professor Ruth Alase sõnul on sel aastal esmakordselt toimuvast konverentsist plaanis luua traditsioon, mille raames igal aastal koos tööandjatega aktuaalseid teemasid arutatakse ning antakse välja juhtimisvaldkonnas oluline eesti keelde tõlgitud raamat.

„Sel aastal esitleme eesti keelde tõlgitud John Blakey raamatut „The Trusted Executive“. Raamat annab võimaluse juhil oma usaldusväärsust testida ning saada usalduse agendiks organisatsioonis ja ühiskonnas. See on aktuaalne teema, sest võimaldab juhil areneda isiklikuks eeskujuks muudatuste läbiviimisel, mis viib tulemuste ja suhete paranemisele ning mõjutab positiivselt organisatsiooni mainet. Iga konverentsi külastaja saab kaasa ühe raamatu ning võimaluse annetada teine raamat enda poolt valitud haridusasutusele, et aidata kaasa juhtimishariduse kandepinna laienemisele, miks mitte juba keskkoolis,“ rääkis Alas.

„Usume, et EBSil on kohustus teenida ühiskonda, olles juhtimishariduse valdkonnas teerajajaks ning näidates tulevikusuundi. Seetõttu peame vajalikuks koos tööandjatega ühiste mõttepäevade korraldamist, teooria ja praktika vastastikust kinnistamist ning ka juhtimishariduse ühist arendamist,“ kinnitab EBSi rektor Arno Almann.

„Tööandjate ülikool“ on EBSi brändi all kord aastas toimuv inspiratsiooni- ja konverentsipäev tööandjatele, ettevõtjatele, juhtidele ja liidritele, mis käsitleb üht juhtimisvaldkonnas olulist teemat. 2017. aasta konverents toimub 20. aprillil EBSis ja keskendub usaldusele juhtimises. Konverentsi pääsmeid saab soetada EBSi veebilehel.

Lisainfo:

Anni Metstak

Estonian Business SchoolPR Specialist

OÜ EBS Education

A. Lauteri 3, 10114 Tallinn+372 665 1355+ 372 56 48 16 08

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700