(Sisuturundus) EBS kutsub magistriõppe huvilisi Hiltoni hotelli infoõhtule

Neljapäeval, 4. augustil kell 18.00 toimub Hilton Park hotellis EBSi magistriõppe infoõhtu. Ürituse külalisesinejaks on meediaekspert Raul Rebane, kes annab osalejatele avatud loengu teemal „Teooria praktilisusest“. Pärast esineja sõnavõttu tutvustatakse EBSi magistritaseme õppekavasid. Üritus on tasuta ning oodatud on kõik äri- ja juhtimisalaste magistriprogrammide huvilised.

Õhtu külalisesineja Raul Rebase ettekanne keskendub sellele, kuidas teadmised aitavad pakkuda konkurentsieelist: "Inimesed usuvad igasuguseid imelikke asju, osa uskumustest muutub "tõeks" ja seda hakkavad kõik järgima. Konkurentsieelis peitub tihti võimes vaidlustada käibel olevaid teooriaid ja käitumist juhendavaid müüte. Seda on võimalik teha aga reeglina suuremate teadmiste või elukogemuse baasil. Kuidas küsimustamise abil saavutada praktiliselt kasutatavaid tulemusi?" kirjeldas Rebane oma sõnavõttu.

Pärast sõnavõttu tutvustatakse EBSi magistriprogramme. EBSis saab magistritasemel eesti keeles valida rahvusvahelise ärijuhtimise või ettevõtluse õppekavade ning inglise keeles rahvusvahelise ärijuhtimise, äriinnovatsiooni või kultuurikorralduse õppekavade vahel. Iga õppekava pakub lisaks erinevaid valikmooduleid, mille abil üliõpilane saab oma õppekava enda huvidele sobivalt kujundada. Õpe toimub tööinimestele sobivalt õhtuti või tsükliõppe formaadis ning kestab olenevalt õppekavast 2 või 2,5 aastat.

EBSi magistrantide õppeaasta algab ühise avaüritusega BootCamp, kus kõik EBSi uued magistriõppe üliõpilased saavad vabas õhkkonnas tutvuda nii üksteise kui ka oma tulevaste õppejõududega ning kuulata maailmatasemel külalislektori ettekandeid. Sel sügisel on EBSi BootCampi peaesinejaks maailmas tunnustatud innovatsiooni- ja loovuse ekspert Alistair Fee.

EBSi magistriõppesse saab astuda inimene, kellel on omandatud kõrghariduse esimene tase. Samuti tuleb esitada inglise keele taset tõestav dokument või sooritada kohapeal keeletest.Õppimine EBSis on tasuline, kuid kool annab igal aastal tudengitele välja ligi 80 eri stipendiumit. Vastuvõtt EBSi magistriõppesse kestab 10. augustini. Infoõhtule saab registreerida siin.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018