(Sisuturundus) Uus Mustamäe Keskus pakub mitmekülgseid reklaamivõimalusi

Äsja avatud Mustamäe Keskuse reklaamilahendused loovad uusi atraktiivseid võimalusi esitlusteks, promotsiooniks ja sündmusturunduseks.

Mustamäe Keskuse sisemeedia tegevust korraldava BTL Media tegevjuhi Priit Pedaniku sõnul on hiljuti uksed avanud Mustamäe Keskuses reklaamiklientidele mitmeid uuenduslikke väljundeid. “Soovime värskelt avatud keskuse hoida sama värskena ka marketingivõtete poolest,” märkis Pedanik.

“Me ei taha piirduda lihtsalt auto parkimisega keskusesse või plakati riputamisega seinale, vaid soovime, et turundus oleks jälle põnev, ainukordne ja keskuse külastajat kaasav,”selgitas Pedanik. “Näiteks võib ju auto eksponeerimisele lisaks anda külastajale võimaluse sellega koheselt keskuse juurest minna proovisõitu tegema,” tõi Pedanik näite, kuidas kõik ideed on keskuse reklaamilahenduste puhul teretulnud.

Mustamäe Keskuses on lisaks esitlus- ja promotsioonivõimalustele ka digitaalsed sisemeediavõimalused – keskuses on 9 suureformaadilist digiekraani, mis on integreeritud keskuse sisekujundusse. Samuti on keskuse fassaadil suur LED-ekraan, mida opereerib BTL Media sõsarettevõte Digiekraanid OÜ. Loomulikult mängib keskuses siseraadio, spetsiaalselt Mustamäe Keskuse jaoks loodud sound scape’i on kokku pannud Artist Siseraadiod OÜ.

BTL Media OÜ on kaubanduskeskuste sisemeediale keskendunud agentuur. BTL Media pakub oma teenuseid Tallinnas hetkel viies keskuses: Ülemiste keskus, Mustamäe Keskus, Järve Keskus, Mustikas, Postimaja; Tartus Tasku Keskus ja Kesklinna Keskus; Rakveres Põhjakeskus; Viljandis UKU Keskus; Narvas Astri Keskus ja Fama Keskus.

Digiekraanid OÜ, Artist Siseraadiod OÜ ja BTL Media OÜ kuuluvad tõmbekeskustele terviklikke meedialahendusi pakkuvasse gruppi. Meie fookuses on siseraadio, sise- ja väliekraanid ning esitlus- ja promotsioonitegevused. Grupis töötab ligi 40 oma ala professionaali.

Lisainfo:

Priit Pedanik
Tegevjuht
BTL Media OÜ
tel 50 43 115
btl.ee 

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

EAS otsib välisinvesteeringute keskuse müügitoe meeskonda TURUNDUSSPETSIALISTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

28. november 2018