(Sisuturundus) SmartAD hakkab eksklusiivselt müüma Perekool.ee'd

Eelmisel nädalal allkirjastasid lepingu Eesti Ämmaemandate Ühing ning internetireklaamiettevõte SmartAD, mille kohaselt hakkab alates 9. veebruarist 2016 TV3 meediagruppi kuuluv SmartAD müüma eksklusiivselt Perekool.ee reklaamlahendusi.

Samale perioodile on planeeritud Perekool.ee veebilehe uuendamine, mis peaks endaga kaasa tooma puhtama veebi ning parema kasutatavuse mobiilsetes seadmetes. Koostöös jätkatakse töötavate reklaamlahenduste pakkumist kui ka arendatakse juurde uusi võimalusi.

"Perekool.ee'ga koostöö alustamine suurendab veelgi SmartADi reklaamiplatvormi reach'i ning kindlustab meie juhtivat positsiooni reklaamivõrgustike kategoorias Eestis." kommenteeris uudist SmartADi tegevjuht Rando Rannus.

Perekool.ee on Eesti Ämmaemandate Ühingu poolt hallatav Eesti suurim pere ja laste kasvatamise temaatiline portaal. SmartAD on TV3 meediagruppi kuuluv internetireklaamiettevõte, kes pakub sihitud reklaamikampaaniaid üle Baltikumi.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018