(Sisuturundus) Kodumaine mahetoodang - jõulukingiks parim valik

„Kuna soovime omalt poolt kaasa aidata kodumaiste mahe- ning keskkonnasõbralike toodete edule ning elavdada elu maapiirkondades, toetame rõõmuga ka kümnete teiste Eesti mahe- ning väiketootjate tegemisi. Lisaks meie enda toodetele pakume oma kataloogis ka nendega koostöös valminud toodangut,“ tutvustab Loodusvärgi OÜ kaasasutaja Kristjan Õunamägi ettevõtte pakutavat valikut. Mahetooted on tervislikud nii meile endile ning ka meie planeedile – neid tarbides/kasvatades väldime taimekaitsevahenditest tingitud maa ja põhjavee reostust ja aitame kaasa liikide mitmekesisuse säilimisele.

loodusvagi.ee/arikingid 

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018