Logotrade

 • Andrei Gapon

  Andrei Gapon
  Projektijuht
  Mobiil­telefon: +372 502 6676
  E-post: andrei@logo.ee

 • Anti Saluneem

  Anti Saluneem
  Tegevjuht/Projektijuht
  Mobiil­telefon: +372 525 1155
  E-post: anti@logo.ee

 • Aadress:

  Pärnu mnt 160A,
  11317 Tallinn

  Telefon: +372 614 2162
  Koduleht: www.logo.ee
  Facebook: Logotrade
  Twitter: Logotrade
  Instagram: Logo.ee
  Youtube: Logotrade
  Printerest: Logotrade

  Töötajate arv: 8

  Miks valida Logotrade?

  Reklaamtoodetele logode pealekandmisel ja trükiprotsessis kasutame tänapäevaseid kvaliteetseimaid võimalusi, mille tulemusel säilitavad kõik meie pakutavad tooted esindusliku välimuse pikaks ajaks. Kõik Logotrade’is trükitud tooted läbivad range kvaliteedi- ja ohutuse kontrolli, sest meile on olulised kliendi usaldus, lojaalsus, kindlustunne ja rahulolu. Meilt reklaamtooteid ostes saate öösel rahuliku südamega magada, teades, et olete teinud õige valiku.

  Pakume klientidele logode pealekandmise teenust, näiteks graveerimist, tikkimist, tampo-, digi-, siidi-, UV- ja presstrükki jmt. Logotrade’i valmistatud reklaamkingitused rõõmustavad kõiki.

  Reklaamteenused LOGOTRADE-st:

  Graveering, Tikand, T särgi trükk, Digitrükk kangale, Trükiteenused, UV Trükkimine  

  Logoga reklaamtooted LOGOTRADE-st:

  Logoga akupangad, Logoga joogipudelid,Logoga helkurid, Logoga nokamütsid, Logoga stressipallid, Logoga sussikotid, Logoga vihmavarjud, Logoga reisikohvrid, Logoga bluetooth Kõlarid, Logoga termostassid, Logoga mikrofiiber rätikud, logoga poekotid, Pardakaamerad logoga, Pastakad logogaTermoskruusid logoga, Veepudelid logoga, Põlled logoga, Aktiivsusmonitorid logoga, Võtmehoidjad logoga, Seljakotid logoga, Reisikotid logoga, T-särgid logoga, Kruusid logoga, Termosed logoga, Märkmikud logoga, Spordikotid logoga, Fliisid logoga, Pleedid logoga, Joped logoga, Pusad logoga, Polosärgid logoga,Mälupulgad logoga, Softshell joped logoga, Pastapliiatsid logoga, Sallid logoga, Lipsud logoga, Kõlarid logoga, Päikeseprillid logoga, Bluetooth Kõrvaklapid logoga, Hommikumantlid logoga, Saunalinad logoga, Rahakotid logoga, Rannakotid logoga, Visiitkaardihoidjad logoga, Kalendrid logoga ja palju muud.

  Vaata videot!


  Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

  RSS

  Toetajad

  Valdkonna töökuulutused

  ENESEKINDLUSVABRIK OÜ otsib TURUNDUSPROFFI

  Enesekindlusvabrik OÜ

  04. oktoober 2018