Mediabrands Digital

 • Erki Heinsaar

  Erki Heinsaar
  CEO
  Mobiil­telefon: +372 5556 7006
  E-post: erki@mbd.ee
  Skype: erkiheinsaar

 • Aadress:

  Roopa 23,
  10136 Tallinn

  Telefon: +372 666 1280
  E-post: mbd@mbd.ee
  Koduleht: www.mbd.ee
  Facebook: MediabrandsDigital

  Mediabrands Digital on suurim täisteenust pakkuv digitaalmeedia agentuur Eestis. Aitame oma klientidel digimeedia abil ärieesmärke saavutada.


  Mediabrands Digitali põhilised teenused on:

  • Veebistrateegia ja analüütika
  Veebistrateegia annab info, kuidas digimeedia saab Su ettevõtte eesmärkide saavutamisele kaasa aidata. Analüüsime Sinu veebitegevuste ajalugu, konkurentsisituatsiooni ning teeme ettepanekud, millistele tegevussuundadele panustada.

  Digikampaaniate planeerimine, optimeerimine ja analüüs
  Lähtume kampaaniate planeerimisel kliendiga kokkulepitud tulemuste saavutamisest. Lisaks bänneri näitamistele ja klikkidele mõõdame, mida kampaania jooksul tulnud külastajad kodulehel või kampaanialehel edasi tegid. Kui võimalik, mõõdame tegevuste (actionite) arvu ja planeerime lähtuvalt tegevuste hinnast (CPA).

  Reklaam otsimootorites
  Mediabrands Digitalil on kaksteist sertifitseeritud Google AdWords spetsialisti ja ettevõttena oleme Google Premium Partner sertifikaadi omanikud. Saame Google’i siduda oma teiste teenustega, näiteks kasutada tavakampaaniate ajal erinevaid märksõnu ja reklaame või jõuda Google’i abil tulnud külastajateni hiljem retargetingi abil.

  Sotsiaalmeedia kampaaniad ja sisuloome
  Koos kliendiga püstitame eesmärgid, milleni püsiva sisuloome ja kampaaniateni jõudma peame (fännide arv, aktiivsete fännide arv, osalusmäär, võimaluse korral müüginumbrite kasv jne). Klientide puhul, kes kasutavad meie teisi teenuseid, pakume ühtset kampaaniahaldust ehk kõik tegevused internetis on omavahel kooskõlas ja toetavad üksteist.

  Clickit reklaamivõrgustik
  Mediabrands Digital  haldab Clickit reklaamivõrgustikku, kus saame teostada väga täpselt sihitud kampaaniaid ja saavutada seeläbi oma klientide veebikampaaniatele parema tulemuslikkuse.

  Clickit võrgustikus on hetkel üle 150 erineva veebilehe, mis on jaotunud erinevatesse pakettidesse (mehed, naised, sport, äri, kokandus, meelelahutus). Iga kampaania puhul kaasame kõige sobivamad kanalid sõnumi edastamiseks. Kasutame erinevaid hinnastusmudeleid, saab osta nii unikaalseid kontakte, klikke kui ka konkreetseid tegevusi, mis kasutaja veebilehel teeb (registreerumine, programmi allalaadimine, ost veebipoest).


  Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

  RSS

  Toetajad

  Valdkonna töökuulutused

  OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

  Eesti Post AS

  23. november 2018