Roman Tavast

 • Eivor Maiväli

  Eivor Maiväli
  Tegevjuht
  Mobiil­telefon: +372 5661 6516
  E-post: eivor@romantavast.ee

 • Kalju Kõrts

  Kalju Kõrts
  Projektijuht
  Mobiil­telefon: +372 5682 2888
  E-post: kalju@romantavast.ee

 • Aadress:

  Kadaka tee 36,
  10621 Tallinn

  Telefon: +372 6 997 302
  Koduleht: www.romantavast.ee
  Facebook: romantavast
  Blogi: romantavast.ee

  Töötajate arv: 13

  Teenused:
  Disainime ja valmistame korporatiivehteid nagu rinnamärgid, staažimärgid, mansetinööbid, lipsunõelad, kaelaehted ja prossid.
  Samuti kujundame ja valmistame medaleid, münte, teenetemärke ja aumärke.

  Mille poolest erineme?
  Oleme teinud oma tööd kire ja südamega ligi sajandi. Selle aja jooksul oleme õppinud tundma, mida tähendab pühendumus ja mõistma väärtusi, mida kannab endas aeg. Nendes väärtustes elab jõud, mis ei lase kustuda südamest tulnud soovidel. Just seda jõudu tahame ja oskame edasi anda ka teistele. Nii on iga meie loodud töö osa ajast endast. Igas meie töös elab ainulaadsus, mida annab edasi isiklik ja hingestatud lugu.

  Ehted ja märgid on väikesed ja iga detail mängib nende juures olulist rolli – seetõttu keskendume esmajärjekorras heale disainile ning seame iga töö puhul eesmägiks toote esteetilisuse, materjalikasutuse põhjendatuse ja vastupidavuse.

  Meistri käsitööoskus ületab oma detailsuselt ja hingestatuselt alati masina. Seetõttu planeerime väga hoolikalt iga eseme tootmisteekonna ning seisame selle eest, et protsessis sisalduks nii kunstiliste käsitööoskuste kui erinevate masinate jõudluse ja soorituse parim kombinatsioon. Märkide mitmekihiline ülesehitus ja emaili laitmatu kvaliteet on tunnistus sellest, et iga toote loomisesse panustavad meistrid väärtusliku hulga aega, mõtte- ja tööjõudu.

  Meie lisandväärtus seisneb ajaga kogutud teadmistes, mõtlemises ja oskustes, mis elavad edasi hoolikalt ja läbimõeldult valitud materjalides, ainulaadses kujunduses ja kõrges kvaliteedis.

  Tehtud tööd:


  Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

  RSS

  Toetajad

  Valdkonna töökuulutused

  BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

  Bauhof Group AS

  26. juuli 2018