MUST EVENTS

 • Henrik Raave

  Henrik Raave
  Mobiil­telefon: +372 501 6898
  E-post: henrik@must.ee

 • Aadress:

  Kopli 4,
  Tallinn

  Telefon: +372 501 6898
  E-post: henrik@must.ee
  Koduleht: must.ee
  Facebook: agentuurMUST

  Töötajate arv: 5

  Aasta käive: 700 000

  Konkurssidel võidetud auhinnad:
  Aasta turundustegu 2014 finalist “Laagri City Kontserdimaja”

  Teenused:
  üritusturundus, ürituste peatöövõtt, projektijuhtimine, tehniline produktsioon, loovproduktsioon, allhangete koordineerimine, kutsete, menüüde kujundustööd, catering-teenus, sisedekoratsioonid, ürituste lavastamine, lavad, heli- ja valguslahendused, videolahendused, load, litsentsid ja kindlustus, turvateenused

  Mille poolest erineme:
  Kvaliteet ja lähtumine ettevõtte turunduslikest väljakutsetest. Me loome suure kirega üritusi kohtadesse, kus seda üldjuhul ei tehta või kunagi tehtud pole. Me püüame alati anda üritustele turundusliku, suhtekorraldusliku või personalipoliitilise mõõtme, et see ei jääks lihtsalt peoks peo pärast (mitte valesti mõista, ka "lihtsalt pidusid" teeme me suurima hea meelega).

  Tehtud tööd:


  Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

  RSS

  Toetajad

  Valdkonna töökuulutused