(Sisuturundus) 7. oktoobril saad EBSis põhjaliku ülevaate Eesti ettevõtete juhtimis­praktikatest

7. oktoobril toimub EBSis EASi juhtimisvaldkonna uuringu esitlus.

7. oktoobril kell 14.00-15.30 toimub Ettevõtlusnädala raames Estonian Business Schooli aulas (A. Lauteri 3, IV korrus) EASi juhtimisvaldkonna uuringu esitlus.

Esitlusel antakse põhjalik ülevaade Eesti ettevõtete juhtimispraktikatest 2015. aastal ning võrreldakse olukorda juhtimises 2005. ja 2010. aasta uuringu andmetega. Tulemusi esitlevad raporti autorid Ruth Alas ja Marko Rillo.

Uuringu andmed näitavad, et Eesti firmade juhtimispraktikate vallas ollakse 2010. - 2015. aasta jooksul mugavustooni pidama jäädud. Arvestades pideva arenguga Lääne-Euroopa ettevõtetes ja millenniumi põlvkonna muutunud ootustega töökoha ja juhtide suhtes on aeg hakata juhtimispraktikaid ümber kujundama.

2010. aastal läbi viidud uuringu kohaselt juhtisid juhid oma ettevõtteid suhteliselt ühelaadsete tegevuspraktikate abil. 2015. aastal on juhtimispraktikate diapasoon suurenenud ning Eesti tippjuhte võib kaardistada viie peamise liigi alusel, milleks on:

  • klassikalised Eesti omanikuga firmad;
  • klassikalised välismaise omanikuga firmad;
  • sõltumatud juhid;
  • start-up firmade juhid;
  • saneerijad.

Tule ja kuula nende juhtide juhtimispraktikate kohta pikemalt! Esitlusele on oodatud kõik huvilised, kuid palutakse eelnevalt registreerida EBSi kodulehel.

Lisainfo: telefonil 6651 323 või juhtimisuuring@ebs.ee 

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018