(Sisuturundus) Eesti Telekom kutsub startup'e üles uuendama telekomi valdkonda

Eesti Telekom kutsus ellu Vunk kiirendi, millest on oodatud osa võtma tugevad digi-, turundus- ja kommunikatsiooniinimesed.

Vunki näol on tegemist Baltikumis ainulaadse kiirendiga - Eesti Telekom suurettevõttena kutsub üles uuendama telekomi valdkonda, mille kaudu võiks leida parima sünergia suure ja stabiilse ning väikese ja kiire vahel.

Augusti lõpus toimub kahe ja poole päevane arendusnädalavahetus ehk hackathon, kus visionäärid tutvustavad oma ideid ning kõik, kes on tulnud sooviga oma kompetentsiga kaasa lüüa, saavad liituda mõne meeskonnaga, et pühapäeva õhtuks oleks olemas tugev tiim, äriplaan, arusaam turust ja turundamisest ning töötav idee.

Programm on ingliskeelne. Koostööd tehakse Garage48 ja Startup Wise Guys’ga. 

"Profiili poolest ootame osa võtma kõiki arendajaid (back & front end), disainereid (veeb, UI, UX), visionääre ja kindlasti ka tugevaid turundajaid ja kommunikatsiooni inimesi, sest idee võib ju hea olla, kuid selle peab oskama oma klientideni viia. Osalejatel ei pea olema eelnevat hackathoni kogemust, kuid kui on pealehakkamist, siis kindlasti on see super kogemus," ütles Vunk Labs & Accelerator turundaja Kristi Saaremets.

Rohkem informatsiooni Vunki ja ürituse kohta on üleval: www.vunk.eu lehel.

Kontakt:

Kristi Saaremets
Programmijuht / Turundaja
Vunk Labs & Accelerator
Mobiil: 55 653 555
E-post: kristi.saaremets@telekom.ee
www.vunk.eu 
AS Eesti Telekom

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018