(Sisuturundus) Megameedia tõusis 6x3meetriste välireklaami­kandjate turuliidriks

Megameedia.ee
Megameedia.ee

Eesti vanim välimeediaettevõte Megameedia haldab alates 1. maist 2015 kõiki varasemalt OME nimistus olnud reklaamikandjaid, mis teeb täna neist 6x3meetriste reklaamtahvlite turuliidri.

Megameedia endine konkurent, välimeediaettevõte OME, haldas 6x3m reklaamtahvleid, reklaampindu majaseintel ning treilereid. Tänu OME’le kuulunud välireklaampindade ülevõtmisele tõusis Megameedia 6x3m mõõdus reklaamikandjate arv 313ni.

„OME pindade lisandumisega laienes meie kandjate võrk erinevates linnaosades Tallinnas, sealhulgas Lasnamäel, kus elab kolmandik Tallinna elanikest,“ räägib Megameedia müügiosakonna juht Helen D´Souza. Ta lisab, et välireklaami osakaal üldisel meediamaastikul aasta-aastalt vaikselt tõusnud ning välireklaami kasutatakse kampaania iseloomust ja reklaamitavast tootest/teenusest olenevalt aktiivselt nii toetava meediakanalina kui ka ainukanalina.

Megameedia.ee
Megameedia.ee

„Täna on turg laienenud väga erinevate reklaamikandjate ning pakkujate näol. Võrreldes aastatetaguse ajaga on turule tulnud digitaalsed reklaamilahendused ning reklaamiagentuurid on julgemad välja pakkuma erilahendusi, kaasates nii väljaulatuvaid osi kui ka erinevaid leedilahendusi,“ täpsustab D’Souza.

Ettevõte alustas 1998. aastal kolme tüüpi reklaamikandjate pakkujana: 6x3BB, maanteereklaamid ning vitriinid. Tänasel päeval on nende valikus kaheksat tüüpi kandjaid, mis annab väga hea valiku erineva iseloomuga kampaaniate korraldamiseks. Samuti on väga märkimisväärselt suurenenud firma reklaampindade arv ning täna kuuluvad ettevõtte reklaamikandjate hulka 6x3m reklaamtahvlid, 6x3m rippkangad, 7,3x3m maanteetahvlid, erimõõdulised reklaampinnad majaseintel, reklaamvitriinid kaubanduskeskuste väliparklates, linnasambad, reklaampinnad Endla viaduktil ning 6x3m reklaampinnad treileritel.

Megameedia on üks vähestest Eesti kapitalil põhinevaid välireklaampindadega tegelevaid ettevõtteid, kuuludes oma suuruselt täna esikolmikusse. Hetkel toimub firmas seoses ühinemisega kandjate välimuse ühtlustamine, korrastamine ja markeerimine. Töös on ka uus koduleht, mis annab klientidele mugavalt, kiirelt ja lihtsalt ülevaate kõigist pakutavatest kandjatest.

Megameedias töötab üheksa väga pikaaegse staažiga töötajat, üks neist on olnud ettevõttes algusaastatest peale. „Meie müügiosakonnal on suviti võimalus oma töökorraldust sättida nõnda, et saaksime igapäevast müügitööd teha kodukontoritest ning „päris“ kontoris kohtume vastavalt vajadusele. Lisaks hindame kõrgelt ühistegemisi suviste kokkusaamiste ja kontsertide külastamise näol,“ ütleb D’Souza. „Ühine sünergia aitab saavutada meie eesmärki: olla kliendikeskne, kiire ja usaldusväärne koostööpartner, kes koostöös meediaagentuuridega pakub kliendile parimat võimalikku lahendust.“

www.megameedia.ee 

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused