(Sisuturundus) EBSis on alanud vastuvõtt magistriõppesse!

Estonian Business Schoolis on alanud vastuvõtuperiood ning magistriõpingutest huvitatud on oodatud 2. juunil infoõhtule.

Magistriõhtu toimub teisipäeval, 2. juunil algusega kell 18:00 Baltika Kvartalis aadressil Veerenni 24. Õhtu käigus tutvustavad EBSi juhtivad õppejõud nelja magistriõppekava. Õppekavade arendustöö käigus on uuendatud nii Rahvusvahelise ärijuhtimise kui ka ettevõtluse õppekavasid. Täiesti uut ja eristuvat õppimiskogemust pakub ingliskeelne Business Innovation MBA.

Ühtlasi pakutakse toredat võimalust tutvuda regiooni juhtiva moetööstusettevõttega Baltika Grupp.

Magistriõhtule Baltika Kvartalis palutakse registreeruda EBSi kodulehel www.ebs.ee.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018