(Sisuturundus) Age McCann tähistas aasta agentuuri vääriliselt munadepühi

Munadepühad saabusid Age McCanni sel korral natuke teistmoodi.

"Mõtlesime, et kõik meie inimesed võiksid ka füüsiliselt osa saada sellest erakordsest munadesajust, millega Kuldmuna konkurss meid sel aastal õnnistas. Tänud kõikidele klientidele, koostööpartneritele ja pereliikmetele," ütles Age McCanni strateegiajuht Tõnu Kõva.

https://vimeo.com/124190918

Eesti vanim täisteenust pakkuv reklaamiagentuur Age McCann võitis loovusfestivalil Kuldmuna 2015 Aasta Agentuuri tiitli ja Maanteeameti kampaania "Sõber ei lase purjus sõpra rooli" festivali peaauhinna ehk Grand Prix.

www.age.ee

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018