(Sisuturundus) Digiekraanid avas Tallinnas 4 uut LED ekraani

Digitaalse välimeedia operaator Digiekraanid on laiendanud oma Tallinna portfelli nelja uue ekraani võrra. Ekraanid asuvad linnaelanike ja külastajate jaoks olulistes sõlmpunktides: Tartu mnt – Liivalaia (Stockmanni) ristmikul, Hobujaama - Narva mnt (Foorumi) ristmikul, Sikupilli Keskuse ja Lasnamäe Centrumi juures.

Ekraanid asuvad linnaelanike ja külastajate jaoks olulistes sõlmpunktides:

 • Tartu mnt – Liivalaia (Stockmanni) ristmik 
 • Hobujaama - Narva mnt (Foorumi) ristmik
 • Sikupilli Keskus
 • Lasnamäe Centrum

Foorumi keskuse fassaadil on varemgi LED ekraan olnud, kuid aeg ja uute LED tehnoloogiate areng on oma töö teinud, mistõttu vajas antud meediapind investeeringut täiesti uue ekraani näol, mis on oma mõõtudelt varasemast ka pisut suurem.

Digiekraanid OÜ tegevjuhi Priit Pedaniku sõnul liigub välimeedia kogu maailmas iga päevaga järjest kiiremini digitaalsete kandjate suunas. „Selle tendentsi põhjuseid võib otsida ilmselt nii ekraanitehnoloogiate arengust, hariliku välimeediaga võrreldes kordades laiematest võimalustest sisuloomele, kui ka operatiivsusest – kui on tarvis, käivitame või peatame kampaania kümne minutiga. Keegi öist kraanabrigaadi palkama ei pea,“ sõnas Pedanik.

Ettevõtte portfelli kuulub nüüdsest kokku 11 LED ekraani, millest 7 asuvad Tallinnas: 

 • Ülemiste LED
 • Tartu mnt. LED
 • Foorum LED
 • Norde Centrum LED
 • Solaris LED
 • Sikupilli LED
 • Lasnamäe Centrum LED
 • Lõunakeskus LED
 • Pärnu Keskus LED
 • Kaubamajakas LED
 • Astri Keskus LED

Lisaks välimeediale opereerib Digiekraanid ekraanitulpasid ja reklaamekraane tõmbekeskustes üle Eesti.

Lisainfo:

Fredi Filing
Müügi- ja turundusjuht
Digiekraanid OÜ
fredi@digiekraanid.ee 
+372 580 32717
www.digiekraanid.ee

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018