(Sisuturundus) Millised on sinu arvates kõige tõhusamad otseturunduse relvad?

Palun vali, missugune on kõige tõhusam turundusviis sinu ettevõttes või organisatsioonis. Kõikide osalejate vahel loosib Marketingi Instituut välja tasuta pääsme konverentsile "Otseturunduse nähtamatud relvad: 100 ideed" , mis toimub 27. veebruaril.

TEE OMA VALIK SIIN!


Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018