(Sisuturundus) Best Marketingi uudiskirja toetajaks sai Altex Experts

Mis on Altex Experts ja mis on selle seos Alex Marketingiga, räägib Altex Expertsi tegevjuht tegevjuht Andri Viiand.

Rohkem kui aasta tagasi jagati Eesti vanima internetiturundusagentuuri Altex Marketing kogu tegevus kolme tütarettevõtte vahel: Pay4results reklaamvõrgustik, Altex Experts ja Eggytech. Kogu internetiturunduse ja veebiarenduse teenused, kliendid ja eksperdid võttis ajutiselt üle Altex Experts. Altex Experts on küll väikese osaluse kaudu jätkuvalt seotud ettevõttega Altex Marketing, kuid mitte enam tütarettevõte.

Muutunud on ka Altex Expertsi ärimudel. Ettevõte töötab uue põhimõtte järgi - projektipõhiselt pannakse konkreetse töö jaoks alati parimatest ekspertidest koosnevad projektitiimid kokku. Hetkel on Altex Expertsi kasutada 104 oma ala tippu veebiturunduse ja veebiarenduse valdkonnast, sealhulgas 7 projektijuhti ja 8 kliendihaldurit. Paljud eksperdid on väljastpoolt Eestit (sh näiteks ka Altex Marketingi algne asutaja Robin Gurney, kes hetkel elab perega Filipiinidel).

Veidi üle poole Altex Expertsi tööst on Eesti-sisene ja suur osa projekte seotud turunduse ja arendusega väljaspool Eestit.

Altex Marketingi omanik Tõnis Hinnosaare sõnul jätkab Altex Marketing endiselt traditsioonilise agentuurina ja pakub internetiturunduse täisteenuseid, millega on tegeldud juba aastast 2005.

www.altex-experts.com

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018